Редактор: e-mail: кадър БулфотоБългарските държавници да отидат до румънското посолство и да

...
Редактор: e-mail: кадър БулфотоБългарските държавници да отидат до румънското посолство и да
Коментари Харесай

Михаил Константинов: Депутатите могат да променят законите за изборите, машините са здравен риск

Редактор: 

e-mail: 

кадър Булфото

Българските държавници да отидат до румънското посолство и да попитат по какъв начин се провеждат избори в обстановка на пандемия. Това посъветва математикът Михаил Константинов. Той предизвести в студиото на Нова телевизия, че има заплаха парламентарните избори в края на март да бъдат с рекордно ниска изборна интензивност и новата власт да няма легитимност.

Нищо укорително няма в това депутатите да се съберат и да трансформират законодателството, разяснява Константинов. Математикът предложи в лечебните заведения с коронавирус отделения да има секции, които да са от хора, които са го преболедували. Той предизвести, че няма да има искащи на изборни комисии да обикалят при карантинираните.

Михаил Константинов за следващ път съобщи, че машините за гласоподаване не са подобаващи за гласоподаване в изискванията на пандемия, тъй като ще се пипат от доста хора. Според него, машинното гласоподаване става медицински риск.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР